Sök Meny
Såld

STOCKHOLM - Hjorthagen / Krångedevägen 29

Charmig 2:a i Hjorthagen!

OBS! Fast pris, först till kvarn!

Varmt välkomna till denna charmiga 2:a i Hjorthagen! Lägenheten ligger i ett fint 30-talshus och ett antal bevarade funkisdetaljer finns bevarade så som fint parkettgolv och tidstypiska köksbeslag. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med garderober och ett ljust vardagsrum med två fönster. Idag är rummet avdelat med en alkov, men denna går att ta bort för den som önskar. Charmigt kök med matplats och gasspis, ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Få känner till Hjorthagens naturkänsla och charm, det är en oas i stan fast på landet med gång- och cykelavstånd till city. I närheten ligger härliga strövområden i Lill-Jansskogen och Norra Djurgården, där en ny stadsdel växer fram med butiker, caféer och restauranger. Här finns utmärkta kommunikationer med tunnelbanans röda linje samt bussar.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Hjorthagen
Krångedevägen 29
Accepterat pris: 3 350 000 kr
Boarea: 44,2 kvm
Avgift: 2 557 kr/mån
Driftkostnad: 580 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / STOCKHOLM / Krångedevägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.