Kronobergsgatan 6, 3 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ljus och välplanerad sekelskiftestvåa med toppläge på Kungsholmen!

Slutpris
3 530 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
1 462 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronobergsgatan såldes av oss 2019-04-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kronobergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och ytterst välplanerad sekelskiftestvåa i mycket bra skick. Högt upp med stora eleganta fönsterpartier och bra ljusinsläpp. Alla fönster mot lugn innergård. Sekelskiftescharm med högt i tak, stuckatur, takrosett och vackra trägolv. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror och helkaklat badrum med smakfulla materialval. Låg avgift inklusive kabel-tv och bredband. Stilfull fastighet anno 1902 med vackert trapphus och hiss. Flexibelt tillträde enligt köparens önskemål.

Toppläge på Kungsholmen invid grönskande Kronobergsparken. Populära Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och Rålambshovsparken nås på kort promenadavstånd. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration