Kronobergsgatan 16, 3tr / Kungsholmen / Stockholm

Härlig 1:a med balkong i vacker 20-tals fastighet!

Slutpris
3 240 000 kr
Boarea
31 kvm
Avgift
1 714 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronobergsgatan såldes av oss 2019-02-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kronobergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en riktigt fin 1:a där detaljerna är a och o! Bostaden har vacker fiskbensparkett som sträcker sig från hallen in i vardagsrummet, stora fönster med spanjoletthandtag samt vackert serveringsskåp i köket. Vardagsrummet är målat i sober grå ton och har gott om plats för både social del och sovavdelning. Köket är modernt med en touch av svunnen tid då serveringsskåpet från fastighetens byggår finns kvar. Härifrån kommer du ut på balkongen som är perfekt för sköna helgfrukostar. Helkaklat badrum med tvättmaskin. En bostad med charmig kombination av 20-tal och nutid!

Här bor man i mycket centralt läge på en av Kungsholmens bästa adresser med närhet till det mesta.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration