Krukmakargatan 26, 2tr / Södermalm / Stockholm

Ljus tvåa i Södermalms hjärta!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
2 821 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krukmakargatan såldes av oss 2019-03-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Krukmakargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna ljusa tvåa om 53kvm centralt belägen på Södermalm! Den trevliga hallen verkar som lägenhetens nav och har mycket goda förvaringsmöjligheter. Härifrån finner ni det sociala vardagsrummet direkt till vänster med ett vackert ljusinsläpp ifrån ett generöst fönsterparti i söderläge som löper längst med hela rummets kortsida. Det ljusa köket är fullskaligt med utrymme för matplats. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och annan trivselmöbel. Badrummet totalrenoverades 2014 och har utrustats med bland annat golvvärme, massagebad samt kombitvättmaskin. Föreningen har även ett eget garage där det för närvarande finns 3st lediga parkeringsplatser. Ni finner denna pärla i Södermalms hjärta med gångavstånd till ett stort urval av restauranger, shopping, närservice och kommunikationer i form av bussar, tunnelbana samt pendeltåg.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration