Krukmakargatan 38

Krukmakargatan 38

Slutpris

2 450 000 kr


Södermalm— Stockholm

Krukmakargatan 38


Slutpris
2 450 000 kr

Södermalm— Stockholm

Magisk etta med vackra originaldetaljer i ett fantastiskt hus anno 1884 med nära till allt!

Har du också drömt om den där perfekta ettan, med separat kök, bevarade originaldetaljer och högt i tak som skapar ljus och karaktär? Längtar du också efter att bo centralt, mitt i stan och nära både restauranger och vackra omgivningar samtidigt som det är lugnt och rofyllt i huset? Varmt välkommen till Krukmakargatan 38 och denna supercharmiga lägenhet som erbjuder precis detta!

Via Krukmakargatan, in genom porten via det vackra trapphuset når du lägenheten som ligger perfekt med ett lugnt läge in mot gården. Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en inbjudande vy som skapas av härlig takhöjd. Häng av dig jackan i den gulliga hallen och kliv vidare in i den ljusa bostaden!

I det härliga rummet som agerar både vardagsrum och sovrum erbjuds gott om plats för såväl säng som soffhörna och blir den perfekta platsen att både trivas i själv men som samtidigt ger utrymme för att bjuda hem både vänner och familj. Stora fönster i original från 1884 i både kök och rum, samt med ett litet fönster i hallen, både smyckar rummet men ger också ett fint ljusinsläpp. Utanför fönstren kan du med fördel smyga ut och äta frukost, lunch och middag samt plantera blommor för den som gillar det. Gården utanför blir en förlängning av lägenheten och bidrar starkt till trivselkänslan!

Köket som tack vare ett stort spröjsat fönster blir ljust och välkomnande, erbjuder bra arbetsyta och en modern stil med öppen förvaring och kylskåp från SMEG. Badrummet har plats för precis det man behöver och går i klassiska färger. Vitt porslin kombineras med kromade detaljer.

Detta är en pärla du inte får missa - varmt välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
ca 20 kvm
Avgift
2 379 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
BV
Såld
2022-10-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Krukmakargatan såldes av oss 2022-10-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Krukmakargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.