Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Kungsbro Strand 21

Magnifik och renoverad 2:a på eftertraktade Kungsbro Strand!

Välkomna till denna smakfulla och välplanerade tvåa direkt intill vattnet vid Klara Sjö. Lägenheten har genomgående hög kvalité på både materialval och utrustning. Köket är modernt och påkostat. Lättmöblerad och social lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet ger möjlighet till både matplats, mediamöblemang och soffgrupp. Renoverat badrum i stilfulla materialval och dusch. Observera att även om lägenheten befinner sig på en halv trappa så är det relativt högt upp, motsvarande en våning upp, sett från fönsterpartierna. Synnerligen centralt läge endast ca 5-10 min promenad till City/Centralen och Arlanda Express samt t-bana i direkt närhet till porten, flertalet bussar och all tänkbar service. I området vimlar det av trevliga restauranger och barer och det är bokstavligen ett stenkast bort till vattnet och promenad/löpspår nere vid såväl Kungsholms Strand. Brf Kungsklippan är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med en mycket aktiv och välskött ledning. Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen
Kungsbro Strand 21
Slutpris: 3 700 000 kr
Boarea: 38,5 kvm
Avgift: 2 699 kr/mån
Driftkostnad: 320 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 0,5 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Kungsbro Strand