Kungsbro Strand 17, 4tr / Kungsholmen / Stockholm / Stockholm

Ljus och välplanerad hörnlägenhet med balkong om cirka 6 kvm i sydvästläge!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
52,5 kvm
Avgift
3 707 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2018-03-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsbro Strand såldes av oss 2018-03-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsbro Strand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och välplanerad hörnlägenhet med balkong om cirka 6 kvm i sydvästläge! Sol från 11.00-19.00 sommartid! Bostaden disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring. Snyggt kök från Länghems kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Trevligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Fräscht kaklat badrum. Dimmer reglerad belysning i alla rum och takhöjd om 2,7 meter.
Här bor ni med ett ytterst centralt och med ett attraktivt läge på Kungsholmen. Här har du bara några minuters promenadavstånd till City och T-centralen med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express. Ett stenkast från fastigheten hittar ni vackra promenadstråk längs vattnet som tar dig runt Kungsholmen och i närområdet finns både matvarubutiker och flertalet populära restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration