Kungsbro Strand 25, 6tr

Kungsbro Strand 25, 6tr

Slutpris

6 100 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsbro Strand 25, 6tr


Slutpris
6 100 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Toppfräsch och stilren gaveltrea med stor kungsbalkong med solläge högst upp i huset!

Välkomna till en riktigt fin gaveltrea högst upp i huset i populära Kungsklippan! Lägenheten har en härlig stor balkong. Kungsbalkongen sträcker sig runt hela gaveln med härligt solläge i sydväst här har du sol från tidig förmiddag till sent på kvällen och vy mot Klara sjö och Kungsbron. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med säkerhetsdörr med bra förvaring i inbyggda garderober. Via pardörrar når man vardagsrum samt två riktigt bra sovrum. Köket nås även det ifrån hallen och går i stilrent utförande med ljusa snickerier och arbetsbänk i carraramarmor renoverades 2016. Ljust och fräscht badrum som renoverades under 2018, utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Övriga ytskikt renoverades 2016 och håller hög standard med bl.a. vacker fiskbensparkett och ljusa väggar.

Brf Kungsklippan är Sveriges näst största bostadsrättsförening med stabil ekonomi och flertalet gemensamma utrymmen som takterrasser, cykelförråd, övernattningslägenheter och tvättstugor som medlemmarna kan använda. Högst upp i huset har du en av föreningens takterrasser som du enkelt tar dig upp till med hiss eller trappor.

Här bor du i ett attraktivt område med närhet till citypuls och lugna promenadstråk längs Kungsholms Strand. På tio minuters promenad tar du dig in till Stockholms city med stort utbud av restauranger, caféer, butiker, nöjen och all annan service. Mycket bra kommunikationer med T-bana Rådhuset eller T-centralen, buss 1, 3 samt 50, 54 och 61. Vid centralstationen går även pendeltåg.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
4 660 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-11-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.