Kungsholms Strand 169, 1tr

Kungsholms Strand 169, 1tr

Slutpris

5 300 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholms Strand 169, 1tr


Slutpris
5 300 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Charmig 3:a med öppen spis och utsikt mot Karlbergskanalen!

Charmig 3:a med vackra detaljer i fastighet från 1930. Luftigt och ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket och med vacker tidstypisk öppen spis. I köket från 2016 finns all maskinell utrustning man kan önska sig och vid matplatsen i vardagsrummet kan man njuta av den vackra utsikten mot Karlbergskanalen. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i intilliggande klädkammare. Det mindre sovrummet kan blir ett utmärkt arbetsrum om man så önskar. Helkaklat badrum från 2017 med badkar och dusch samt tvättmaskin. Möblerbar inre hall som används bl.a. som kontor idag och med mycket bra förvaring i två garderober.

Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populära. Det är också en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går dessutom två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Välkommen på visning!


Boarea
78 kvm
Avgift
3 862 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-01-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.