Kungsholmsgatan 8, 5 tr / Kungsholmen / City / Stockholm

Renoveringchans! Unik och storslagen sekelskiftesvåning där parkeringsplats in i avgiften!

Slutpris
14 750 000 kr
Boarea
185 kvm
Avgift
4 522 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-08-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsholmsgatan såldes av oss 2017-08-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / City är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sekelskiftesvåning med vy mot Stadshuset! Parkeringsplats ingår i avgiften. Tidigare bygglov finns för ytterligare en balkong mot innergården. Här har ni möjlighet att sätta er egen prägel på denna fantastiska våning högst upp i huset. Original detaljer som bröstpanel, kakelugn och stukaturer som samsas med fiskbensparkett och trätiljor. Serveringsgång med original skåp. Renoverat badrum samt en gäst wc. Tre rum i fil med öppen vy mot stadshuset . Vidare finns det ett stort sovrum samt ett mindre mot innergården. Stort kök mot föreningens innergård.
Här bor du med ett attraktivt läge med absolut närhet till kommunikationer, närservice samt grönområden vid Kungsholms strand och Klara sjö. Kort promenad och du befinner dig i Stockholms city samt Centralstation med Arlanda Express, Regional tåg och pendeltåg.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration