Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / City / Kungsholmsgatan 8, 5 tr

Renoveringchans! Unik och storslagen sekelskiftesvåning där parkeringsplats in i avgiften!

Sekelskiftesvåning med vy mot Stadshuset! Parkeringsplats ingår i avgiften. Tidigare bygglov finns för ytterligare en balkong mot innergården. Här har ni möjlighet att sätta er egen prägel på denna fantastiska våning högst upp i huset. Original detaljer som bröstpanel, kakelugn och stukaturer som samsas med fiskbensparkett och trätiljor. Serveringsgång med original skåp. Renoverat badrum samt en gäst wc. Tre rum i fil med öppen vy mot stadshuset . Vidare finns det ett stort sovrum samt ett mindre mot innergården. Stort kök mot föreningens innergård.
Här bor du med ett attraktivt läge med absolut närhet till kommunikationer, närservice samt grönområden vid Kungsholms strand och Klara sjö. Kort promenad och du befinner dig i Stockholms city samt Centralstation med Arlanda Express, Regional tåg och pendeltåg.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / City
Kungsholmsgatan 8, 5 tr
Slutpris: 14 750 000 kr
Boarea: 185 kvm
Avgift: 4 522 kr/mån
Driftkostnad: 800 kr/mån
Rum: 5 rum
Våning: 5 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Kungsholmsgatan