Kungsholmsgatan 44

Kungsholmsgatan 44

Slutpris

4 450 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholmsgatan 44


Slutpris
4 450 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Balkong mot innergården - Otrolig rymd med tilltagen takhöjd - Välskött förening med god ekonomi

Underbart sekelskiftesboende i fint skick med stilsäkra materialval och vackra sekelskiftesdetaljer bevarade. Här bor du med genomgående planlösning, cirka 3 meter i takhöjd och stora fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten får ett fantastisk ljusinsläpp och är målad i harmoniska nyanser. I vardagsrummet finns plats för matbord som rymmer 6-8 middagsgäster och sällskapsmöbler som ger sociala ytor att umgås med vänner och familj på. Här finns också mycket bra förvaring. Intill vardagsrummet ligger sovrummet som har plats för en dubbelsäng. Köket mot innergården ger dig mycket bra förvaring i stilsäkra gröna underskåp- samt överskåp som når full takhöjd och du får en generös arbetsyta med en mobil köksö som även går att ha som barbord. Från köket nås den mysiga balkongen som sommartid blir ett extra rum, lummigt läge mot föreningens fina innergård. Badrummet är helkaklat och inrett med dusch.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket bra ekonomi. I föreningen finns förutom en stora grönskande innergårdar bland annat bastu, gemensamhetslokal och garage. Fastigheten är i mycket gott skick
där stora renoveringar nyligen är utförda .

På Kungsholmsgatan 44 bor du på en attraktiv adress belägen strax intill grönskande Kronobergsparken och vackra Rådhusparken. Här bor du i ett lugnt läge med allt innerstan har att erbjuda precis utanför dörren. På kort gångavstånd hittar du Fridhemsplan med flertalet matbutiker, och Västermalmsgallerian men även nära till nyöppnade Ica Maxi. Mysigt område med fik och restuaranger. Kort gångavstånd till Centralstationen samt Kungsgatan. På Kungsholmen har du alltid nära till vackra promenadstråk längs vattnet. Kommunikationerna utanför är perfekta med en mängd bussar som passerar utanför dörren samt tunnelbanans blå samt gröna linje som ligger mindre än 5 minuter bort.


Boarea
41 kvm
Avgift
1 875 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-10-04

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsholmsgatan såldes av oss 2022-10-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholmsgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.