Kungsholmsgatan 38

Kungsholmsgatan 38

Slutpris

5 320 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholmsgatan 38


Slutpris
5 320 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Sekelskifte - fungerande kakelugnar - lågt belånad förening

Mitt på centrala Kungsholmen ligger denna drömlägenhet om två rum och kök i en vacker fastighet anno 1898. Lägenhetens samtliga fönster vetter mot föreningens kullerstensklädda och mysiga innergård. Mängder av bevarade originaldetaljer såsom spegeldörrar, stuckaturer i form av taklister och takrosetter, höga golvsocklar och bevarade golv. Två fungerande kakelugnar och i köket finns en charmig vedspis och skafferi.

Lägenheten har ett ljust och luftigt vardagsrum med en av de fungerande kakelugnarna, två fönster i fil och plats för både sällskapsmöbler och matgrupp. Sovrummet, även det med kakelugn rymmer dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Köket med är charmigt och modernt utrustat med spis, ugn, diskmaskin, kyl/frys och en fungerande vedspis. Helkaklat yteffektivt badrum med dusch.

Förening som äger marken med god ekonomi och låg avgift. Trevlig innergård och fräsch tvättstuga finns i fastigheten. Till lägenheten hör ett källarförråd.

På bästa läge på nedre delen av Kungsholmen intill Rådhusparken och Kronobergsparken. Med både Kungsholms torg och Fridhemsplan precis runt knuten finns allt man kan tänkas behöva i service, matbutiker samt Västermalmsgallerian och flertalet butiker. Stor variation av trevliga fik och restauranger i närområdet. Kort gångavstånd till Centralstationen och Kungsgatan. Vackra promenadstråk nås med någon minuts promenad. Runt om Kungsholmen finns ca 1 mil vackra löparspår längs grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden i Hornsberg och vackra Norr Mälarstrand. Kommunikationerna är oslagbara med en mängd bussar samt tunnelbanans blå och gröna linje ett par minuter bort.


Boarea
53 kvm
Avgift
1 634 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-24

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsholmsgatan såldes av oss 2023-05-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholmsgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.