Kungsholmstorg 3 C, 1 tr

Kungsholmstorg 3 C, 1 tr

Slutpris

5 000 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholmstorg 3 C, 1 tr


Slutpris
5 000 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Fin hörntvåa med balkong i söderläge och utsikt mot Riddarfjärden!

Välkomna till en välplanerad tvåa med ett fint läge på Kungsholmen! Här kan du njuta av en rymlig balkong i söderläge i lugnt läge mot innergården med utsikt mot Norr Mälarstrand och Riddarfjärden! Planlösningen inleds med en rymlig hall samt en generös och inredd klädkammare med gott om förvaring. Vidare in i lägenheten når du det ljusa och luftiga vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Här har du fönster i två väderstreck och utgång till balkong i söderläge. Köket är smakfullt och snyggt renoverat med integrerade vitvaror av hög kvalité. Sovrummet rymmer en stor dubbelsäng och en garderobsvägg med förvaring. Till slut ett väl tilltaget badrum inrett med dusch och plats för tvättmaskin.

Föreningen är välskött och det finns gott om garageplatser i huset och dessutom ett gemensam och väl utrustat gym.

Här bor du på ett toppläge i en hemtrevlig lägenhet med fin vy mot föreningens innergård och Riddarfjärden. Runt knuten ligger Kungsholmstorg med tillgång till all typ av service och butiker, närhet till både natur och stadspuls. Härliga promenadstråk och inom 10 minuter når du grönskande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet. Flertalet restauranger i området, såsom exempelvis Orangeriet och Mäster Anders. Det finns även lokala smultronställen, såsom Taylor and Jones och Wijnjas ost & vinkällare.

Välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
2 303 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-02-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.