Kungsholmstorg 14, 1.5 tr

Kungsholmstorg 14, 1.5 tr

Slutpris

13 750 000 kr


Kungsholmstorg— Stockholm

Kungsholmstorg 14, 1.5 tr


Slutpris
13 750 000 kr

Kungsholmstorg— Stockholm

Fantastisk familjevåning på Kungsholmstorg med mycket låg avgift!

Varmt välkomna till en representativ familjevåning mitt på Kungsholmstorg! Här bor du med genomgående hög standard och påkostade materialval. Lägenheten bjuder på en snygg design och smakfull färgsättningar. Här samsas smarta lösningar med de bevarade originaldetaljerna som exempelvis vacker fiskbensmönstrad ekparkett, spröjsade fönster med djupa nischer, serveringsskåp, takrosetter, originalmålningar och en vacker och fungerande öppen spis. Givetvis är det högt i tak i denna bostad.

Genomtänkt planlösning, som disponeras genom en välkomnande entré med platsbyggd avhängning för ytterkläder. Precis utanför dörren finns också ett litet förråd för praktisk förvaring. I entrén hittar du också gäst-WC:n. Lyxigt kök med hög materiell och maskinell standard (I huvudsak Gaggenau) , köksö och sammanhängande matsal med plats för större sällskap. I köket finns också tre vinkylar. Kök och vardagsrum kan enkelt skärmas av genom praktiska skjutdörrar. I vardagsrummet finns en vacker och fungerande öppen spis med hög mysfaktor. Bostaden har fyra riktigt bra sovrum där två av dessutom har loftsängar och dessutom plats för vanliga sängar. Ett perfekt boende för den större familjen. Till sist ett badrum en suite med badkar. Dessutom finns ett separat duschrum med tvättmaskin . Badrummet och duschrummet är båda i samma stilrena interiör.

Föreningen har en mysig innergård med utemöbler under de varmare månaderna.

Föreningen är en äkta förening men mycket god ekonomi genom bl a ICA i huset. Belåningsgraden är ca 3800 per kvm.

Här bor ni på attraktiva Kungsholmstorg, mitt i på Kungsholmen och med direkt närhet till allt en familj kan önska - vatten, grönområden och parker, skolor och förskolor, restauranger, caféer och goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg. I området är det en trivsam atmosfär där ni kan njuta av både stadspulsen längs Hantverkargatan och Riddarfjärden och Söders höjder längs strandpromenaden Norr Mälarstrand.

En riktig drömlägenhet där inget lämnats åt slumpen - bättre kan man inte bo. Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
140/1 kvm
Avgift
1 273 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-04-11

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsholmstorg såldes av oss 2019-04-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholmstorg.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.