Kungsklippan 12, 1tr

Kungsklippan 12, 1tr

Slutpris

3 500 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsklippan 12, 1tr


Slutpris
3 500 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad hörntvåa med stor balkong i skönt sydvästläge, i lugnt toppläge på Kungsholmen!

Välplanerad hörntvåa med stor balkong i skönt sydvästläge, i lugnt toppläge på Kungsholmen! Bostaden har trevliga egenskaper som stora fönsterpartier, spegelindelade dörrar samt fina golv som ger lugn harmonisk känsla. Det luftiga och lättmöblerade vardagsrummet är lägenhetens nav med plats för såväl sociala som avkopplande stunder. Via en halvglasad dörr kommer man ut på den trevliga balkongen som ligger i skönt soligt sydvästligt läge. Här sitter man gärna och njuter varma kvällar. Det stilrena köket har utmärkt förvaring bakom vita fronter, generös arbetsyta samt all maskinell utrustning man kan önska. Fint ljusinläpp leds vidare in från sovrummet till köket. I det rofyllda sovrummet får man plats med dubbelsäng och annat sovrumsmöblemang. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet med dusch. Lägenheten har mycket bra förvaring i garderober, klädkammare samt tillhörande källarförråd. Snabbt tillträde möjligt!

Området är ytterst attraktivt med närhet till storstadens puls såväl som lugna promenadstråk längs Kungsholms Strand eller Norr Mälarstrand. På fem minuters promenad tar du dig in till Stockholms city med stort utbud av restauranger, caféer, butiker och allt annat du önskar. I närområdet kring Fridhemsplan, Kungsholmsgatan och Scheelegatan finns också ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Det finns mycket bra kommunikationer i närheten av bostaden så som T-bana Rådhuset (nedgång precis utanför porten), blå buss 3 samt busslinjer 50, 54 och 61.


Välkommen på visning!


Boarea
39.5 kvm
Avgift
3 009 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-09-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.