Kungsklippan 11, 2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ljusa, välplanerade kvadratmeter med ett optimalt läge på Kungsholmen!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
24 kvm
Avgift
1 714 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsklippan såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsklippan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till 24:a välplanerade kvadratmeter med ett optimalt läge på Kungsholmen! Bostaden är smakfullt renoverad med ett trevligt kök med öppning mot allrummet. Allrummet har ett härligt fönsterparti i burspråk och plats för både mat- och soffgrupp samt säng. Slutligen ett snyggt helkaklat badrum.

Här bor du med ett toppläge på Kungsholmen på lugn återvändsgata mellan Kungsklippan och Kungsholms kyrka. Unik kombination av lugnet på nedre Kungsholmen och direkta närheten till stadens puls. Nära Kungsholms strand och Norr Mälarstrands vackra strandpromenader. Västermalmsgallerian och Kungsholmstorg på nära gångavstånd. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset strax utanför porten. Dessutom ett flertal busslinjer som trafikerar närområdet. Bara ca 5 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda express.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration