Kungsklippan 14, 8 tr

Kungsklippan 14, 8 tr

Slutpris

2 950 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsklippan 14, 8 tr


Slutpris
2 950 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Högt upp i huset med milsvid utsikt över Stockholms takåsar och balkong i bästa västerläge!

Balkong i bästa västerläge med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Plats för loungegrupp och växter. Stilren ekparkett är genomgående för hela bostaden. Allrum med stort fönsterparti inbringar gott om ljus. Djup fönsternisch i stilren sten. Utsikten från rummet sträcker sig över Stockholm med en liten sjöglimt över Riddarfjärden. Plats för soffa, säng, mediamöbel och annan önskvärd trivselinredning. Mycket god förvaring i två stora garderober samt källarförråd. Fräscht badrum med kakel och klinkers i grått och vitt utförande. Trivsamt kök med generös arbetsyta i gedigen ek. Bra förvaring bakom vita släta luckor i över och-underskåp. Kök utrustat med kyl/frys (2015), dubbel diskho i rostfritt utförande, inbyggd micro, spishäll och ugn. Ett vackert serveringsskåp finns bevarat. Från köket nås den härliga balkongen i västerläge med skön eftermiddagssol. Högt läge med magnifik utsikt och flexibelt tillträde.

Här bor du i en välskött och stabil förening, en av Sveriges största. Brf Kungsklippan i Stockholm äger sina tolv fastigheter dvs marken, ej tomträtt. Föreningen har en låg belåning, lån/ kvm bostadsyta uppgick år 2018 till 4 629 kr. I föreningen finns det flertalet gemensamma utrymmen som fem stycken takterrasser med en svårslagen vy över Stockholm.

Ytterst centralt och attraktivt läge på Kungsholmen. Här har du bara några minuters promenadavstånd till City och T-centralen med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express. Närmaste tunnelbana är Rådhuset (blå linje) med hiss direkt ner från Kungsklippan. Flertalet busslinjer vid Rådhuset tar dig snabbt runt i city. Ett stenkast från fastigheten hittar du vackra promenadstråk längs vattnet som tar dig runt Kungsholmen och i närområdet finns både matvarubutiker och flertalet populära restauranger.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
30 kvm
Avgift
2 521 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
8 av 9 (Hiss finns)
Såld
2020-05-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.