Kungstensgatan 57, 3 TR / Stockholm/Vasastan / Stockholm

Renoveringschans på denna 1:a om 34 kvm på attraktiv adress!

Slutpris
3 025 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
1 106 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-11-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungstensgatan såldes av oss 2017-11-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungstensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stockholm/Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Observera att bostaden säljs till ett ACCEPTERAT PRIS, kontakta mäklaren för visning! Renoveringschans i en fastighet på attraktiva Kungstensgatan! Denna 1:a om 34 kvm med renoveringsbehov ger köparen möjlighet att sätta sin egen prägel på lägenheten efter eget tycke och smak. Lägenheten har ett allrum med två stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp och en utgång till balkong. Kök och badrum renoverat under stambytet 2014.
Här bor du i den centrala delen av eftertraktade Vasastan. Utanför dörren finns ett mångfald restauranger, butiker samt utmärkta kommunikationer och grönskande Observatorielunden.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration