Långholmsgatan 19, 7 tr

Långholmsgatan 19, 7 tr

Slutpris

7 550 000 kr


Södermalm/Hornstull— Stockholm

Långholmsgatan 19, 7 tr


Slutpris
7 550 000 kr

Södermalm/Hornstull— Stockholm

Vindsvåning om 87 kvm med terrass och magnifik utsikt!

Varmt välkomna till denna trevliga och ljusa vindsvåning om 87 kvm med terass om ca 6 kvm och magnifik utsikt över hustaken och trädkronorna. Denna lägenhet producerades tillsammans med övriga lägenheter på våning 7 under 2015 och har högklassiga materialval som Poggenpohlkök med vitvaror från Gaggenau, vattenburen golvvärme samt infällda högtalare i flera rum. Lägenheten karaktäriseras av ljusa ytskikt och genomgående massiv ektilja och det höga läget ger oslagbar fröjd för ögat att titta ut genom fönstren. Ett rymligt vardagsrum med en socialt främjande planlösning mot köket. Stort fönsterparti som löper från tak till golv och en härlig braskamin för det kyligare vinterhalvåret. Två rofyllda sovrum som har plats för stor säng och sängbord. Vidare finner ni ett exklusivt badrum med väggar i carrara marmor, separat wc med tvättpelare samt ett funktionellt kök med bra arbetsytor och flertalet skåp och lådor. Bo i fantastiska Hornstull som har en gedigen kombination av storstad med vatten och grönområden precis inpå knuten. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4- och 54. Unikt tillfälle att förvärva denna pärla!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
87 kvm
Avgift
4 765 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-11-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.