Långholmsgatan 9D

Långholmsgatan 9D

Slutpris

3 600 000 kr


Södermalm— Stockholm

Långholmsgatan 9D


Slutpris
3 600 000 kr

Södermalm— Stockholm

Välplanerad 2:a belägen i lugnt gårdshus - renoveringschans!

Välkommen till en perfekt planerad sekelskiftestvåa belägen i ett tyst gårdshus! Med väl bevarade vackra originaldetaljer som djupa fönsternischer, spegeldörrar och gedigen takhöjd. Är du mån om att få sätta din egen prägel på ditt boende så har du hittat helt rätt då visst renoveringsbehov föreligger. Här bor ni i ett lugnt och naturnära boende där ni samtidigt har närhet till allt vad Hornstull har att erbjuda.

Kliv in i lägenheten och möt den välkomnande hallen med gott om plats för avhängning och sedan vidare ut i det ljusa vardagsrummet i öppen planlösning mot köket som skapar en härlig social känsla. Tidstypiska spröjsade fönsterpartier som vetter mot skyddad innergård och ger ett fint ljusinsläpp. Här finns ett rofyllt sovrum mot innergården och god plats för dubbelsäng samt bra förvaring i garderober.

Nyrenoverad gemensam innergård med grill och möblemang. Obs! Finns även möjligheten att bygga till en rymlig uteplats - bygglov har tidigare funnits och är i skrivande stund på gång att sökas igen.

Utanför dörren finns vatten och grönområden inpå knuten med Långholmen, Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger med gemytlig atmosfär, bland annat en av världens bästa barer.

Välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
2 397 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Entréplan mot gård (Hiss finns)
Såld
2018-09-05

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Långholmsgatan såldes av oss 2018-09-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Långholmsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.