Långholmsgatan 17, 6tr

Långholmsgatan 17, 6tr


Södermalm/Hornstull— Stockholm

Långholmsgatan 17, 6tr



Södermalm/Hornstull— Stockholm

Renoveringsobjekt högt upp i huset med balkong på attraktiv adress vid Hornstull centrum

Letar ni efter ert nästa hem och längtar efter ett objekt att sätta er egen prägel på? Då har ni kommit rätt!

Välkomna till Långholmsgatan 17, ett renoveringsobjekt med stor potential! Här bor ni vid Hornstull centrum, med direkt närhet till allt i en charmig 2:a, högt upp i huset med balkong. Denna lägenhet är i behov av renovering, då mycket är i originalskick samt nikotinskadat. Här har ni möjlighet att göra om ert nästa hem exakt som ni vill ha det, endast fantasin sätter stopp för renoveringsdrömmarna.

Bostaden bjuder på ett stort ljusinsläpp tack vare sina stora fönsterpartier i varje rum. Här har ni ett rymligt vardagsrum, där både större soffhörna och matgrupp får plats. Det finns även möjlighet att avgränsa vardagsrummet för att få ett extra rum eller kontor, fritt fram att välja själv! Köket är i original, och har kvar charmiga detaljer så som serveringslucka. Här har många grannar öppnat upp väggen mot vardagsrummet och skapat en trevlig, öppen planlösning. Vidare har ni ett stort sovrum med utrymme för mycket förvaring. Härifrån når ni även den härliga balkongen som ligger i högt läge mot Långholmsgatan. Balkongen är även inglasad, vilket ger er möjlighet att njuta av den mer än bara på sommaren. Avslutningsvis är hallen inredd med charmiga garderober i original. Varmt välkomna på visning och börja resan!

Brf Bulten 23 är en äkta bostadsrättsförening med stabil och god ekonomi. Föreningen består av 108 bostadsrättslägenheter och 7 hyresrättslägenheter (668 kvm) och har därmed stora dolda tillgångar. Fastigheten är byggd 1966 och sommaren 2015 färdigställdes 12 taklägenheter. Föreningen amorterar enligt plan och har låga räntor på lånen. Föreningen bildades 2013 och lån/kvm var 2021 5.198 kr.

Optimalt läge på Södermalm där ni har nära till precis allt. Har tar ni er lika lätt över till Kungsholmen via Västerbron som övriga Södermalm. Nära till skogspromenader och bad på Långholmen, Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den trevliga gallerian som ligger i anslutning till husets botten- och källarplan erbjuder bl.a. en prisbelönt och ytterst välsorterad matvarubutik om 3000 kvm, systembolag, apotek, postombud, bageri, nischaffärer och ett flertal restauranger med gemytlig atmosfär. Här bor ni inte mer än några meter från tunnelbana och bussar. Området bjuder på ett härligt utbud av restauranger och caféer för alla smaker. Vill ni testa riktigt bra hamburgare har du Hornstull Burgers & Grill utanför porten, eller Brödernas rakt över gatan. På söndagsmorgonen kan ni även gå ner och plocka upp färskt bröd från Fabrique några meter ner på gatan. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. En fantastiskt område, välkomna att utforska!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 008 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-08-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Långholmsgatan såldes av oss 2022-08-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Långholmsgatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.