Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Hornsberg / Lars Forssells Gata 22, 2 tr

5:a med balkong i Hornsberg!

Varmt välkomna till en välplanerad 5:a i Hornsberg! Lägenheten är ljus med fina materialval såväl som i kök som badrum och har hörnläge med en stor balkong som bjuder på sjöglimt mot Hornsbergs strand. Vardagsrum och kök har en öppen och social planlösning där det bjuds in till socialt umgänge med familj och vänner. Köket är stilrent och har hög maskinell standard med rostfria vitvaror samt utrymme för större matgrupp. Fyra väl tilltagna och mysiga sovrum varav ett har utgång till den stora balkongen. Ett toppfräscht badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt ett något mindre helkaklat duschrum. Hornsbergs strand är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen och här har man närhet till natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden som är ett av innerstans populäraste badställen sommartid. Här har du även nära till Lindhagens galleria med butiker och service samt ICA maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Flertalet skolor och förskolor finns i området. Välkomna på visning!

Stockholm / Kungsholmen / Hornsberg
Lars Forssells Gata 22, 2 tr
Slutpris: 9 600 000 kr
Boarea: 115,5 kvm
Avgift: 5 107 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Våning: 2 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Lars Forssells Gata

Andra liknande sålda bostäder

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.