Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Hornsberg / Lars Forssells Gata 22, 2 tr

5:a med balkong i Hornsberg!

Varmt välkomna till en välplanerad 5:a i Hornsberg! Lägenheten är ljus med fina materialval såväl som i kök som badrum och har hörnläge med en stor balkong som bjuder på sjöglimt mot Hornsbergs strand. Vardagsrum och kök har en öppen och social planlösning där det bjuds in till socialt umgänge med familj och vänner. Köket är stilrent och har hög maskinell standard med rostfria vitvaror samt utrymme för större matgrupp. Fyra väl tilltagna och mysiga sovrum varav ett har utgång till den stora balkongen. Ett toppfräscht badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt ett något mindre helkaklat duschrum. Hornsbergs strand är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen och här har man närhet till natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden som är ett av innerstans populäraste badställen sommartid. Här har du även nära till Lindhagens galleria med butiker och service samt ICA maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Flertalet skolor och förskolor finns i området.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Hornsberg
Lars Forssells Gata 22, 2 tr
Slutpris: 9 600 000 kr
Boarea: 115,5 kvm
Avgift: 5 107 kr/mån
Driftkostnad: 1 100 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Våning: 2 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Lars Forssells Gata
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.