Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Hornsberg / Lars Forssells Gata 22, 2 tr

5:a med balkong i Hornsberg!

Varmt välkomna till en välplanerad 5:a i Hornsberg! Lägenheten är ljus med fina materialval såväl som i kök som badrum och har hörnläge med en stor balkong som bjuder på sjöglimt mot Hornsbergs strand. Vardagsrum och kök har en öppen och social planlösning där det bjuds in till socialt umgänge med familj och vänner. Köket är stilrent och har hög maskinell standard med rostfria vitvaror samt utrymme för större matgrupp. Fyra väl tilltagna och mysiga sovrum varav ett har utgång till den stora balkongen. Ett toppfräscht badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt ett något mindre helkaklat duschrum. Hornsbergs strand är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen och här har man närhet till natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden som är ett av innerstans populäraste badställen sommartid. Här har du även nära till Lindhagens galleria med butiker och service samt ICA maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Flertalet skolor och förskolor finns i området.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Hornsberg
Lars Forssells Gata 22, 2 tr
Slutpris: 9 600 000 kr
Boarea: 115,5 kvm
Avgift: 5 107 kr/mån
Driftkostnad: 1 100 kr/mån
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Våning: 2 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Lars Forssells Gata