Lars Forssells Gata 22, 2 tr / Kungsholmen / Hornsberg / Stockholm

5:a med balkong i Hornsberg!

Slutpris
9 600 000 kr
Boarea
115,5 kvm
Avgift
5 107 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-01-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lars Forssells Gata såldes av oss 2017-01-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lars Forssells Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Hornsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en välplanerad 5:a i Hornsberg! Lägenheten är ljus med fina materialval såväl som i kök som badrum och har hörnläge med en stor balkong som bjuder på sjöglimt mot Hornsbergs strand. Vardagsrum och kök har en öppen och social planlösning där det bjuds in till socialt umgänge med familj och vänner. Köket är stilrent och har hög maskinell standard med rostfria vitvaror samt utrymme för större matgrupp. Fyra väl tilltagna och mysiga sovrum varav ett har utgång till den stora balkongen. Ett toppfräscht badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt ett något mindre helkaklat duschrum. Hornsbergs strand är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen och här har man närhet till natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden som är ett av innerstans populäraste badställen sommartid. Här har du även nära till Lindhagens galleria med butiker och service samt ICA maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Flertalet skolor och förskolor finns i området.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration