Lenngrensgatan 4, 5tr

Lenngrensgatan 4, 5tr

Slutpris

4 550 000 kr


Hornsbergs Strand— Stockholm

Lenngrensgatan 4, 5tr


Slutpris
4 550 000 kr

Hornsbergs Strand— Stockholm

Stilrent renoverad 2:a med walk-in-closet och stor balkong mot innergård!

Varmt välkomna till denna ljusa och stilrent renoverade tvåa med walk-in-closet och stor balkong mot innergård!

Här bor ni lyxigt med stora sociala ytor, öppen planlösning, generösa fönsterpartier och genomgående smakfull tonsättning. Bostadens hall erbjuder avhängning och förvaring direkt till höger om entrén. Vardagsrummet är luftigt med öppen planlösning till det fullutrustade köket. Här finns gott om yta för soffa, mediamöbel, matplats och andra trivselmöbler. I köket finns diskmaskin, bra förvaring och god arbetsyta. Balkongen finner ni bakom en vacker glasdörr och här finns plats för bord, stolar och grill med utsikt mot föreningens trevliga innergård. Sovrummet är även det rofyllt placerad mot gård och erbjuder rum för en dubbelsäng samt nattygsbord. Intill finner ni bostadens rymliga walk- in-closet med plats för hängande och vikta kläder. Det stilrena badrummet går i vitt och grått. Här finns både golvvärme och tvätt/tork-kombimaskin.

Brf Västermalmsterrassen är en äkta bostadsrättsförening som sedan 2012 äger fastigheten Leendet 1 med tillhörande mark. Föreningen upplåter 225st bostadsrätter samt 8st lokaler varav en förskola. Här finns även ett garage med 158st bilplatser varav 50st är laddplatser. Utöver det så har medlemmar tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd, rullstolsförråd, soprum samt innergård med bänkar och bord. I föreningen finns även källarförråd.

Hornsbergs strand är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden. Sommartid kryllar området av människor i alla åldrar som solar och badar. Restaurangtips är populära Lilys Burger, Primo Ciao Ciao och Piren. Nära också till Lindhagens galleria med ICA maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m finns också här. Buss 50 går ofta och tar dig via Fridhemsplan och Centralen till Lappkärrsbergert. Inom ett par minuters promenad finns tunnelbanestationerna Stadshagen (blå linje) och Kristineberg (grön linje). Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg.

Välkomna på visning!


Boarea
49.5 kvm
Avgift
2 112 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2021-04-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.