Lidnersgatan 4, 3tr / Kungsholmen/ Kristineberg / Stockholm

Högt & fritt läge samt balkong med utsikt mot Ulvsundasjön!

Slutpris
3 410 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
3 399 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-08-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2018-08-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lidnersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/ Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med utsikt mot Ulvsundasjön samt ett högt och insynskyddat läge! Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med fri utsikt mot Kristineberg. Vidare finns ett sovrum med dubbeldörrar som öppnar upp mot den härliga balkongen med utsikt mot Ulvsundasjön! Kök med gott om förvaring och fint originalskåp. Fräscht badrum med tvättmaskin.

Lägenheten ligger i det attraktiva området Kristineberg, nära såväl Fridhemsplans stadspuls som natur och vatten. Utmärkta kommunikationer med närheten till grön tunnelbanelinje, Kristineberg, samt bussar.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration