Lidnersgatan 10A / Kristineberg / Stockholm

Vindsetage med milsvid utsikt och balkong

Slutpris
6 900 000 kr
Boarea/biarea
87/33 kvm
Avgift
6 261 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6+7 (Hiss finns)
Såld
2020-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2020-01-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lidnersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Totalt 120 kvm fördelat på två våningsplan finner ni denna fantastiska etagelägenhet som ligger i hjärtat av Kristineberg! Med en makalös utsikt från samtliga rum och balkong i sydvästläge från köket och hörnläget ger ett otroligt ljusinsläpp. På entréplan finner man två sovrum, fint renoverat kök med matplats och stilrent renoverat badrum. På övre plan finns ytterligare ett sovrum bakom smidesglas och vardagsrum med öppet upp till nock med synliga takbjälkar och braskamin.

Här bor man med direkt närhet till grönskande områden, lekparker, skatepark, tennishall, badklippor och flera bra förskolor och grundskola i området. Kristinebergs tunnelbanestation eller någon av innerstadsbussarna som passerar området tar dig snabbt in till city.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.