Lidnersgatan 5, 2tr

Lidnersgatan 5, 2tr


Kungsholmen - Kristineberg— Stockholm

Lidnersgatan 5, 2trKungsholmen - Kristineberg— Stockholm

Drömboende med balkong i väst - Ytterst väldisponerad i bästa skick - Utsikt mot grönska & vatten

Underbart drömboende utöver det vanliga som absolut ska upplevas på plats. Här finner du 81 ytterst väldisponerade kvadratmeter i bästa skick med stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp. Från den rymliga balkongen som ger dig ett extrarum under sommarmånaderna har du en grönskande utsikt och när löven faller även vattenvy i två väderstreck. Lägenheten bjuder på generösa sällskapsytor och har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Mellan rummen finns en stor köksö som delar ytorna och blir den självklara platsen att umgås när vänner och familj kommer på besök. Det stora vardagsrummet möbleras med sällskapsdel samt ett större middagsbord och vid köksön som är lägenhetens absoluta favoritplats finns även utrymme för 4-5 personer att slå sig ner. Här serveras fördrinken medan festmiddagen förbereds och pardörrar i glas öppnar upp mot lägenhetens härliga balkong.

Du finner två rymliga sovrum där master bedroom ger dig generösa ytor för dubbelsäng och övrig möblering. Här finns även en lyxig klädkammare inredd med heltäckningsmatta och elfasystem från golv till tak. Även det andra sovrummet är rymligt och passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Direkt till höger i hallen finns utrymme att hänga av ytterkläder och skor och det stilrent renoverade badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare för en enklare vardag. Genomgående är lägenheten i mycket gott skick, målad i sobra färgval och har bevarade vitbetsade furutiljor.

På Lidnersgatan 5 flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket stark ekonomi och en låg belåning på cirka 3130kr/kvm. Föreningen har även en stark kassa samt 3 hyresrätter som ligger som dolda tillgångar. I föreningen finns bonusar som en nyrenoverad gästlägenhet utrustad med bastu, lättillgängliga barnvagns- och cykelförråd samt hiss.

Här bor du med grönskan direkt utanför dörren samt med badklippor ett stenkast bort. Du når snabbt Hornsbergs Strands vackra strandpromenad som kantas av badbryggor och välbesökta restauranger. Motionsspåren finns precis utanför och tar dig runt om hela Kungsholmen. Du har även nära till City vilket ger dig det bästa av två världar. I närområdet finns även Golfbaren med äventyrsgolf och mat, idrottsanläggningar och tennishall. För de små finns även den underbara lekplatsen i Kristinebergs Slottspark. På vinterhalvåret finns även skidspår vid IP samt möjlighet att åka skridskor vilket inbjuder till friluftsliv året om. Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje når du på någon minut med Coop Kristineberg precis intill. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek m.m. når du med ca 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje.


Boarea
81 kvm
Avgift
4 249 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lidnersgatan.

Boka värdering
Nina Larsson
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad