Lidnersplan 6, 5 tr / Kungsholmen - Kristineberg / Stockholm

Slutpris
3 600 000 kr
Referensnummer
135 114
Boarea
60 kvm
Avgift
2 730 kr/mån
Driftkostnad
379 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidnersplan 6, 5 tr såldes av oss 2014-05-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna charmiga 3,5:a om 60 välutnyttjade kvadratmeter utan insyn. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och en fantastisk utsikt över både stadshus samt flertalet kyrktorn från balkong i sydostläge. Hall med goda förvaringsmöjligheter, luftigt vardagsrum, ett stort och ett mindre sovrum, trivsamt kök, trivsamt badrum samt tv-rum med utgång till balkong. Här bor ni i trevliga Kristineberg med milsvid utsikt mot både vatten och härliga Stockholm samt med närhet till goda kommunikationer med både buss och T-bana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.