Lidnersplan 12, 3 tr

Lidnersplan 12, 3 tr

Slutpris

4 850 000 kr


Kristineberg— Stockholm

Lidnersplan 12, 3 tr


Slutpris
4 850 000 kr

Kristineberg— Stockholm

Härlig 2:a med ett högt läge och Kristinebergs bästa utsikt!

Varmt välkomna till denna ljusa 2,5:a om 62 kvm på Kristinebergs höjder! Här bor du i en fantastiskt bra, skuldfri och välskött förening med låga avgifter. Den stora balkongen har en makalös utsikt över Mälaren och lägenheten är mycket väldisponerad med genomgående fräscha ytskikt. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till en social och trevlig känsla. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder, den leder sedan vidare in till den inre möblerbara hallen med möjlighe att ha säng/soffa och arbetsbord. Underbart vardagsrum med hörnläge vilket ger ett otroligt ljusinsläpp som gör sig fint med de genomgående ljust målade väggarna. Här bor du i lugna och barnvänliga kvarter i trendiga Kristineberg nära bad, natur och mysiga restauranger och caféer med endast 10 minuter in till city!

Välkommen på visning!


Boarea
62 kvm
Avgift
2 388 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-11-22

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lidnersplan såldes av oss 2017-11-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lidnersplan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.