Lindhagensgatan 65, 3 tr / Kungsholmen / Stockholm

Högst upp med fin utsikt över idyllisk innergård!

Slutpris
3 155 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 459 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3
Såld
2019-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lindhagensgatan såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lindhagensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTPRIS! Ljus och välplanerad tvåa i mycket bra skick. Högst upp med fritt läge och fin utsikt över idyllisk innergård. Lugnt belägen med alla fönster mot den grönskande innergården. Stilrent renoverad med smakfulla materialval och kvalitativa vitvaror. 30-talscharm med högt i tak, speglade dörrar och genomgående vackra trägolv. Generöst ljusinsläpp från de stora och eleganta fönsterpartierna. Bra förvaring med klädkammare och ett flertal garderobssektioner. Stilfull fastighet anno 1938 med elegant trapphus. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Eftertraktat läge mitt på Kungsholmen nära Rålambshovsparkens grönska. Norr Mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärdens vatten på nära avstånd. På kort promenad nås Fridhemsplan med trendiga och shoppingvänliga Västermalmsgallerian. Kommunikationerna är goda med både tunnelbanans gröna och blå linje samt ett antal bussar. Bara ca 150 m till T-bana Thorildsplan och även T-bana Stadshagen finns i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration