Lindhagensgatan 139, 8tr / Kungsholmen/Hornsbergs strand / Stockholm

Elegant 3:a med två terrasser högst upp i huset, i Hornsbergs strand!

Slutpris
7 750 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
3 422 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-04-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lindhagensgatan såldes av oss 2019-04-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lindhagensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/Hornsbergs strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Elegant 3:a i öppen planlösning i fritt läge högst upp i huset. Bostaden är kryddad med fantastiska egenskaper som påkostade materialval, genomgående ekparkett samt två stora terrasser om 25,5 kvm respektive 17,5 kvm och som går att möblera efter behag. Här finns ett spatiöst vardagsrum i öppen planlösning med köket. Eftersom rummet har stort fönsterparti som löper längs med hela långväggen, får rummet en härlig ljussättning. Det imponerande köket har utmärkt förvaring bakom vackra luckor av ek och arbetsyta som inbjuder till gemensam matlagning med familj och vänner. Intill finns såväl stor matplats för flertalet gäster som mindre frukosthörna för tidiga vardagsmorgnar. Två rofyllda sovrum där det större har plats för dubbelsäng och dessutom har utgång till den ena terrassen. Det mindre sovrummet används idag som barnrum och har plats för säng och pyssel-eller plugghörna och har ändå gott om lekyta. Sobert helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Gäst-wc snyggt matchat med badrummet. Mycket bra förvaring i flertalet garderober och källarförråd om 3 kvm.

Inom ett par minuters promenad finns tunnelbanestationerna Stadshagen (blå linje) och Kristineberg (grön linje). Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration