Lindhagensterrassen 27, vån 9

Lindhagensterrassen 27, vån 9

Slutpris

6 700 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Lindhagensterrassen 27, vån 9


Slutpris
6 700 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Stor balkong på ca 23 kvm i sydostläge - Öppen social planlösning samt två stora sovrum - Garage

Underbart boende med fantastiskt ljusinsläpp och stor balkong på cirka 23 kvadratmeter som löper längs med hela lägenheten och blir ett extrarum under sommarmånaderna. Balkongen som du når via vardagsrum samt master bedroom har ett sydostläge och bjuder på sol från tidig morgon till sen eftermiddag och ger plats för såväl loungegrupp, middagsbord och solsängar. Lägenheten presenterar en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök med generösa sällskapsytor att umgås med vänner och familj. I vardagsrummet kan du möblera med två stora soffor eller en hörnsoffa och invid köket dukar du upp med matbord för 4-6 middagsgäster. Du finner stora fönsterpartier som bidrar med en härlig rymd och genomgående finner du mycket bra förvaring i flertalet garderober samt i en rymlig klädkammare som ger plats åt det mesta. Lägenheten har två stora sovrum som ligger i nära anslutning till badrummet som är utrustat med takdusch samt tvättmaskin och torktumlare. Genomgående är väggarna målade i sobra färgval och på golven ligger en vitbetsad ekparkett. Lägenhetens planlösning med dess stora balkong är ovanlig av sitt slag och ska absolut upplevas på plats.

På Lindhagensterrassen 9 flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och i fastigheten finns bland annat dubbla hissar, solterrasser, tvättstuga och garage . Till lägenheten hör också ett extra förråd . Du bor med ett kort gångavstånd till tunnelbanans station Stadshagen (blå linje) alternativt Thorildsplan (grön linje). Även buss går precis utanför på Lindhagensgatan. Med en snabb promenad når du Stockholms innerstads största matbutik ICA Maxi i Lindhagens galleria och når lika snabbt grönskande Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet samt Norr Mälarstrands vackra strandpromenad. I bostadsområdet och i fastigheten finns flertalet restauranger, kemtvätt och gym. Vid Hornsbergs Strand finner du populära restauranger och uteserveringar längs med strandpromenaden och under varma sommardagar kan du ligga vid solbryggorna innan du tar dig ett dopp.


Boarea
78 kvm
Avgift
3 444 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
9 av 16 (Hiss finns)
Såld
2023-05-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lindhagensterrassen såldes av oss 2023-05-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lindhagensterrassen.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.