Sök Meny
Såld

Stockholm - Östermalm / Linnégatan 92

Snyggt renoverad 3:a på Östermalm!

Välkomna till denna lugnt belägna 3:a med 20-talscharm invid Oscarskyrkan, Strandvägen och idylliska Djurgården. Mycket välplanerad bostad i toppskick. Härlig planlösning med två sovrum, matrum, vardagsrum, kök och badrum samt två rymliga garderober. Det arkitektritade köket kommer från Uno form, samt bänkskiva och stänkskydd i Carrara Marmor och vitvaror från Miele. Här erbjuds fina detaljer från tiden som generös takhöjd, spröjsade fönster, speglade dörrar och vackra trägolv.

Äkta förening med mycket god ekonomi i representativ 20-talsfastighet med garage i huset. Låg skuldsättning - strax över 2000 kr/ kvm! Attraktivt läge med Djurgårdens vackra natur och vatten på kort promenadavstånd.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Östermalm
Linnégatan 92
Slutpris: 6 550 000 kr
Boarea: 64 kvm
Avgift: 1 273 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 0,5 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Linnégatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.