Sök Meny
Såld

Stockholm - Östermalm / Linnégatan 92

Snyggt renoverad 3:a på Östermalm!

Välkomna till denna lugnt belägna 3:a med 20-talscharm invid Oscarskyrkan, Strandvägen och idylliska Djurgården. Mycket välplanerad bostad i toppskick. Härlig planlösning med två sovrum, matrum, vardagsrum, kök och badrum samt två rymliga garderober. Det arkitektritade köket kommer från Uno form, samt bänkskiva och stänkskydd i Carrara Marmor och vitvaror från Miele. Här erbjuds fina detaljer från tiden som generös takhöjd, spröjsade fönster, speglade dörrar och vackra trägolv. Äkta förening med mycket god ekonomi i representativ 20-talsfastighet med garage i huset. Låg skuldsättning - strax över 2000 kr/ kvm! Attraktivt läge med Djurgårdens vackra natur och vatten på kort promenadavstånd. Välkomna på visning!

Stockholm / Östermalm
Linnégatan 92
Slutpris: 6 550 000 kr
Boarea: 64 kvm
Avgift: 1 273 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 0,5 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-25
Sara Bäckström Assistent
Sara Bäckström
Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
Assistent
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Linnégatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.