Sök Meny
Såld

Stockholm - Östermalm / Linnégatan 92

Snyggt renoverad 3:a på Östermalm!

Välkomna till denna lugnt belägna 3:a med 20-talscharm invid Oscarskyrkan, Strandvägen och idylliska Djurgården. Mycket välplanerad bostad i toppskick. Härlig planlösning med två sovrum, matrum, vardagsrum, kök och badrum samt två rymliga garderober. Det arkitektritade köket kommer från Uno form, samt bänkskiva och stänkskydd i Carrara Marmor och vitvaror från Miele. Här erbjuds fina detaljer från tiden som generös takhöjd, spröjsade fönster, speglade dörrar och vackra trägolv.

Äkta förening med mycket god ekonomi i representativ 20-talsfastighet med garage i huset. Låg skuldsättning - strax över 2000 kr/ kvm! Attraktivt läge med Djurgårdens vackra natur och vatten på kort promenadavstånd.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Östermalm
Linnégatan 92
Slutpris: 6 550 000 kr
Boarea: 64 kvm
Avgift: 1 273 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 0,5 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Linnégatan