Linnégatan 92 / Östermalm / Karlaplan / Stockholm

3:a mot gård med låg avgift i stabil förening!

Slutpris
5 900 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
1 274 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Linnégatan såldes av oss 2019-01-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Linnégatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm / Karlaplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna fantastiska 20-tals 3a! Här finner ni ljusa ytskikt och originaldetaljer i form utav fönster med spröjs och spanjoletter, speglade dörrar och högt i tak. Här välkomnas ni in i en hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i en stor garderob till vänster om entrén. Den ljusa och luftiga matsalen är lägenhetens hjärta och leder vidare till bostadens andra rum. Vacker fiskbensparkett är ett tidsenligt och genomgående element. Köket är arkitektritat och kommer från Uno form med bänkskiva och stänkskydd i vacker carrara marmor med vitvaror ifrån Miele. Två rymliga sovrum och ett generöst vardagsrum som möts av ett fantastiskt ljusflöde ifrån ett generöst fönsterparti mot en utav de två, trevliga innergårdarna. Ljust badrum med spotlights. Ypperliga förvaringsmöjligheter i form utav två omfångsrika garderobsutrymmen samt ett källarförråd. Trivsam föreningen med mycket god ekonomi, en låg skuldsättning och garage i huset! Eftertraktat område intill Oscarskyrkan och inom gångavstånd ifrån både Strandvägen och Djurgården.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration