Linnégatan 92

Linnégatan 92

Slutpris

5 900 000 kr


Östermalm / Karlaplan— Stockholm

Linnégatan 92


Slutpris
5 900 000 kr

Östermalm / Karlaplan— Stockholm

3:a mot gård med låg avgift i stabil förening!

Varmt välkomna till denna fantastiska 20-tals 3a! Här finner ni ljusa ytskikt och originaldetaljer i form utav fönster med spröjs och spanjoletter, speglade dörrar och högt i tak. Här välkomnas ni in i en hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i en stor garderob till vänster om entrén. Den ljusa och luftiga matsalen är lägenhetens hjärta och leder vidare till bostadens andra rum. Vacker fiskbensparkett är ett tidsenligt och genomgående element. Köket är arkitektritat och kommer från Uno form med bänkskiva och stänkskydd i vacker carrara marmor med vitvaror ifrån Miele. Två rymliga sovrum och ett generöst vardagsrum som möts av ett fantastiskt ljusflöde ifrån ett generöst fönsterparti mot en utav de två, trevliga innergårdarna. Ljust badrum med spotlights. Ypperliga förvaringsmöjligheter i form utav två omfångsrika garderobsutrymmen samt ett källarförråd. Trivsam föreningen med mycket god ekonomi, en låg skuldsättning och garage i huset! Eftertraktat område intill Oscarskyrkan och inom gångavstånd ifrån både Strandvägen och Djurgården.
Välkommen på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
1 274 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-01-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.