Lövängsgatan 14, 7tr / Norra Djurgårdsstaden / Stockholm

Fin tvåa högst upp i huset med solig balkong om 9 kvm!

Slutpris
3 580 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 900 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-08-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lövängsgatan såldes av oss 2018-08-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lövängsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Djurgårdsstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en ljus och fin lägenhet med solig balkong och ett trevligt läge i Norra Djurgårdsstaden! Inbjudande hall med förvaring och plats för ytterkläder. Vardagsrum med öppen planlösning ihop med köket, härifrån nås rymliga balkongen som är belägen i behagligt soligt öst läge. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring samt ett fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du i en bra förening med god ekonomi i en ny och välskött fastighet. Föreningen har även 44 garageplatser. Fastigheten är belägen i ett populärt område i Norra Djurgårdsstaden som hela tiden expanderar. Bra kommunikationer och ett citynära läge.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration