Lumagatan 13, 7 tr / Hammarby Sjöstad / Stockholm

Ljus, genomgående fyra med stor, solig balkong i väst! Lugnt toppläge i populära Hammarby Sjöstad!

Slutpris
7 500 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
4 374 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
7 (Hiss finns)
Såld
2020-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lumagatan såldes av oss 2020-10-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lumagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby Sjöstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, mycket välplanerad fyra med rymlig balkong i väst med sol ca 12:00-20:00 sommartid. Garage! Fritt läge utan insyn, mot föreningens innergård och härlig utsikt med takåsar samt Stockholm View. Sjöutsikt mot kanalen längs Hammarby Kaj. Tre bra sovrum och ypperlig förvaring i många garderober samt mycket stor klädkammare. Genomgående med fönster i två väderstreck, vilket ger ett generöst ljusinsläpp i hela lägenheten. Stort, lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp, matsalsdel och lekyta för barnen! Stilrent kök med god arbetsyta och förvaring i över- och underskåp, fullt utrustat med bl.a fullstor kyl/frys och diskmaskin. Fräscht badrum med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och plats för skötbord. Möjlighet finns att skapa extra-wc i klädkammaren (se alternativ planlösning). Ypperlig förvaring i lägenheten med garderober, stor klädkammare och källarförråd!

Äkta förening med god och stabil ekonomi som äger marken. Garage i huset med möjlighet till laddplats! Extra intäkter på över 2 milj/år från 5 uthyrda lokaler + garage bidrar till de låga avgifterna. Föreningen amorterade ca 2 milj kr 2019. Låga räntor med en snittränta på 0,88%, vid slutet av 2019. Årets resultat var 3,1 milj kr, exklusive avskrivningar år 2019. Föreningen har installerat totalt 157 solcellspaneler på hustaken. Enligt kalkyl kommer föreningen att minska förbrukningen av fastighetsel med cirka 20 % per år. Avgiften sänktes med 15% 2016 och ökade amorteringstakten.

Hammarby Sjöstad är känt för sina lummiga grönområden och sjönära läge. Några meter till Hammarby Kajs härliga promenadstråk och bryggor. Skidorna förvarar du i källaren, ett stenkast till omtyckta Hammarbybacken är oslagbart. Gott om butiker, matbutiker och restauranger i närområdet samt direkt närhet till Sickla Köpkvarters omfattande utbud & biograf. Ypperliga kommunikationer med Tvärbana precis intill, buss och båt från Lumabryggan. Möjlighet finns till båtplats nära lägenheten, dock kötid. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.