Lumagatan 13, 7 tr

Lumagatan 13, 7 tr

Slutpris

7 500 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Lumagatan 13, 7 tr


Slutpris
7 500 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Ljus, genomgående fyra med stor, solig balkong i väst! Lugnt toppläge i populära Hammarby Sjöstad!

Ljus, mycket välplanerad fyra med rymlig balkong i väst med sol ca 12:00-20:00 sommartid. Garage! Fritt läge utan insyn, mot föreningens innergård och härlig utsikt med takåsar samt Stockholm View. Sjöutsikt mot kanalen längs Hammarby Kaj. Tre bra sovrum och ypperlig förvaring i många garderober samt mycket stor klädkammare. Genomgående med fönster i två väderstreck, vilket ger ett generöst ljusinsläpp i hela lägenheten. Stort, lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp, matsalsdel och lekyta för barnen! Stilrent kök med god arbetsyta och förvaring i över- och underskåp, fullt utrustat med bl.a fullstor kyl/frys och diskmaskin. Fräscht badrum med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och plats för skötbord. Möjlighet finns att skapa extra-wc i klädkammaren (se alternativ planlösning). Ypperlig förvaring i lägenheten med garderober, stor klädkammare och källarförråd!

Äkta förening med god och stabil ekonomi som äger marken. Garage i huset med möjlighet till laddplats! Extra intäkter på över 2 milj/år från 5 uthyrda lokaler + garage bidrar till de låga avgifterna. Föreningen amorterade ca 2 milj kr 2019. Låga räntor med en snittränta på 0,88%, vid slutet av 2019. Årets resultat var 3,1 milj kr, exklusive avskrivningar år 2019. Föreningen har installerat totalt 157 solcellspaneler på hustaken. Enligt kalkyl kommer föreningen att minska förbrukningen av fastighetsel med cirka 20 % per år. Avgiften sänktes med 15% 2016 och ökade amorteringstakten.

Hammarby Sjöstad är känt för sina lummiga grönområden och sjönära läge. Några meter till Hammarby Kajs härliga promenadstråk och bryggor. Skidorna förvarar du i källaren, ett stenkast till omtyckta Hammarbybacken är oslagbart. Gott om butiker, matbutiker och restauranger i närområdet samt direkt närhet till Sickla Köpkvarters omfattande utbud & biograf. Ypperliga kommunikationer med Tvärbana precis intill, buss och båt från Lumabryggan. Möjlighet finns till båtplats nära lägenheten, dock kötid. Välkommen på visning!


Boarea
95 kvm
Avgift
4 374 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
7 (Hiss finns)
Såld
2020-10-01

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lumagatan såldes av oss 2020-10-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lumagatan.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.