Magnus Ladulåsgatan 39, 6tr

Magnus Ladulåsgatan 39, 6tr

Slutpris

9 000 000 kr


Södermalm— Stockholm

Magnus Ladulåsgatan 39, 6tr


Slutpris
9 000 000 kr

Södermalm— Stockholm

Storslagen etagevåning högst upp med fönster i flera väderstreck samt balkong med trivsam utsikt!

Varmt välkomna till denna storslagna etagevåning högst upp i huset med fönster i flera väderstreck samt balkong med trivsam utsikt över en bred allé, fasader och gårdar!

Hallen är luftig och centrerad i bostaden med förvaring till höger om ytterdörren. Vardagsrummet erbjuder utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel och bokhylla. Här har ni ett trivsamt ljusinsläpp via flertalet stora fönsterpartier. NI finner det fullutrustade köket i delvis öppen planlösning till vardagsrummet, här har ni gott om förvaring bakom släta fronter och bra arbetsytor. Här finns naturligtvis diskmaskin samt utrymme för en matplats. Bostaden har tre bra sovrum varav ett har egen ingång, ett annat har ett helt våningsplan och det tredje är rymligt med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Bostaden har en stor klädkammare som även kan nyttjas som arbetsrum med ventilation och eluttag. Badrummet är stilrent med vita vägar och mörk fondvägg inne i duschdelen. Här har ni även ett specialdesignat förvaringsskåp med spegeldörrar av Eero Koivisto, golvvärme samt en tvätt/tork-maskin. Till lägenheten hör ett förråd med ingång från lägenheten om ytterligare ca 4kvm som idag nyttjas som en del av bostaden.

Brf Designationen är en äkta bostadsrättsförening och upplåter 217st bostadsrätter, 19st hyresrätter som anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt. Utöver detta finns även 20st hyresrättslokaler som ger intäkter till föreningen. Brf Designationen har god ekonomi och är lågt belånad (4.998kr/kvm enligt årsredovisningen från 2019). Föreningen har tillgång till samtliga 9 Södra Stationsgaragen vars köadministration sköts av HSB. Medlemmar i Brf Designationen kan även nyttja två innergårdar, Kastanjegården och Körsbärsgården, med utemöbler och grillmöjligheter. Gemensamma utrymmen finns i form av cykelrum, gemensamhetslokal som medlemmarna kan hyra, grovsoprum, pingisrum samt tvättstuga. Här finns även bilpool, cykelverkstad, cykelförråd och snickarverkstad.

Läget på Södermalm är både rofyllt och optimalt med närhet till allt. De omkringliggande kvarteren, som sjuder av liv, erbjuder mysiga kaféer, pubar, restauranger, butiker, apotek och några av söders bästa mataffärer. Mycket barnvänligt läge nära dagis och flera parker, bl.a. den omtyckta parkleken i Skånegläntan och Timmermansparken. Trots att du bor mycket centralt vid det blomstrande utbudet av det mesta, har du natur och vatten nästan runt knuten. Här finns oasen Tantolunden med dess charmfulla koloniområde, grönska och bad. Med Södra station tre minuter bort, når du hela Stockholm snabbt! Här finns även de närliggande bussarna 4, 43, 55, 57 och 66 samt Mariatorgets och Medborgarplatsen t-bana på bekvämt gångavstånd.

Välkommen på visning!


Boarea
96 kvm
Avgift
4 330 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-04-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.