Maria Skolgata 93

Maria Skolgata 93

Slutpris

8 100 000 kr


Södermalm— Stockholm

Maria Skolgata 93


Slutpris
8 100 000 kr

Södermalm— Stockholm

55kvm om 2rok i Strato med 25kvm balkong med oslagbar utsikt tillsalu!

Välkomna till Södermalms nya landmärke och flaggskepp syns och går inte att missa! De nitton våningarna är nu uppresta och den omsorgsfulla designen saknar motstycke.

Lägenheten är belägen på våning 13 och utsikten vetter över Zinkensdamm och Tanto. Med de väl utformade 55 kvadratmetrarna om 2rok är denna 2:a med råge Södermalms absolut mest exklusiva objekt om 55 kvadratmeter.
In genom hallen möts du av trevliga och diskreta avhängningsmöjligheter där efter direkt till vänster finner ni Bostadens badrum. Badrummet är prytt i gråa vackra Marmite kompositsten på väggar och tak, Tvättmaskin med torktumlare ,Golvvärme, Handdukstork samt duschhörna gör att hela känslan känns praktisk och tidlös och väldigt exklusivt. Fortsätter vi vidare in i bostaden så möts vi av den sociala planlösningen mellan vardagsrum och kök - som är så oerhört genomtänkt. Här står designen i zenit verkligen. En i iögonfallande panorama fri utsikt över Zinkensdam och tanto genom de stora fönsterpartierna . Oavsett väderlek så upplevs bostaden oerhört ljus och luftig. Stilrent kök i grått med goda förvarings utrymmen. Den tidlösa skandinaviska industrikänslan är den röda tråden genom hela hemmet. Köket har vitvaror från siemens samt en fläkt från Miele. Här har ni plats för ett matbord för 6-8 personer alternativt om man vill ha en köksö. Hela bostaden står på ett enstavs utformad parkett från Kährs Horizon med färgen Fjord Sand. Bakom köket finner ni det rofyllda och tysta sovrummet med gott om förvaring och plats för både säng och sängmöbler. Här har ni även en utav utgångarna till balkongen. Balkongen som lämnar absolut ingenting till att önska- 25 kvadratmeter med smidesräcken med glasboxar. Här har ni fri utsikt i tre olika väderstreck. Denna balkong och vy är något unikt och saknar motstycke. Denna måste upplevas på plats.- Denna pärla på våning 13 får ni inte missa.

Med ett av Sveriges äldsta arkitektkontor, Brunnberg & Forshed att skapa arkitektur med tydlig mänsklig och social dimension. För Strato har detta blivit extra tydligt, med en lösning som handlar om möten, socialt sammanhang och individuella uttryck. Nyckeln är vad arkitekturen gör, snarare än vad den är – och för det 19 våningar höga bostadstornet har Brunnberg & Forshed utvecklat en lekfull fasad med djup och personlighet.

Lika nära till folkliv, caféer och uteserveringar som till Årstavikens skvalpande och Tantos böljande gräsmattor och picknickfiltar. Innerstadstempo bredvid en enorm, grön lunga. Nästan som att köpa en bostadsrätt med en gigantisk trädgård.


Denna bostad säljs underhand vid intresse hör av dig till Yarobe Hosini 070-017 39 06.

Varmt välkomna!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 414 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
13 av 19 (Hiss finns)
Såld
2022-10-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.