Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Marmorgatan 11, 13 tr

Bo högt upp på våning tretton, med fantastisk utsikt över Stockholms vackra fasader och kyrktorn. Himlen och höjden ger en känsla av ljus och rymd till denna utmärkt planerade lägenhet. Rymligt boende med stora rum, sovalkov med plats till dubbelsäng, renoverat badrum och fint originalkök med gott om förvaring. Trevlig planlösning med två stora rum att umgås. Bredband ingår i månadsavgiften, garage finns att hyra. Oslagbar utsikt över Fatburen, Hötorgsskraporna, Kaknästornet och Gröna Lund samt Hammarbybacken. Lägenheten är belägen nära lummiga Tantolunden och mysiga Årstavikens promenadstråk. En kort promenad tar dig till Bergsunds Strand, Mariatorget och 4 min promenad till Södra Station. Utmärkta cykelbanor in till city. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm
Marmorgatan 11, 13 tr
Slutpris: 2 950 000 kr
Boarea: 38 kvm
Avgift: 2 836 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Våning: 13 av 17 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Marmorgatan