Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Marmorgatan 11, 13 tr

Bo högt upp på våning tretton, med fantastisk utsikt över Stockholms vackra fasader och kyrktorn. Himlen och höjden ger en känsla av ljus och rymd till denna utmärkt planerade lägenhet. Rymligt boende med stora rum, sovalkov med plats till dubbelsäng, renoverat badrum och fint originalkök med gott om förvaring. Trevlig planlösning med två stora rum att umgås. Bredband ingår i månadsavgiften, garage finns att hyra. Oslagbar utsikt över Fatburen, Hötorgsskraporna, Kaknästornet och Gröna Lund samt Hammarbybacken. Lägenheten är belägen nära lummiga Tantolunden och mysiga Årstavikens promenadstråk. En kort promenad tar dig till Bergsunds Strand, Mariatorget och 4 min promenad till Södra Station. Utmärkta cykelbanor in till city. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm
Marmorgatan 11, 13 tr
Slutpris: 2 950 000 kr
Boarea: 38 kvm
Avgift: 2 836 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Våning: 13 av 17 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Marmorgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.