Marmorgatan 11, 13 tr / Södermalm / Stockholm

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 836 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
13 av 17 (Hiss finns)
Såld
2017-01-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Marmorgatan såldes av oss 2017-01-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Marmorgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo högt upp på våning tretton, med fantastisk utsikt över Stockholms vackra fasader och kyrktorn. Himlen och höjden ger en känsla av ljus och rymd till denna utmärkt planerade lägenhet. Rymligt boende med stora rum, sovalkov med plats till dubbelsäng, renoverat badrum och fint originalkök med gott om förvaring. Trevlig planlösning med två stora rum att umgås. Bredband ingår i månadsavgiften, garage finns att hyra. Oslagbar utsikt över Fatburen, Hötorgsskraporna, Kaknästornet och Gröna Lund samt Hammarbybacken. Lägenheten är belägen nära lummiga Tantolunden och mysiga Årstavikens promenadstråk. En kort promenad tar dig till Bergsunds Strand, Mariatorget och 4 min promenad till Södra Station. Utmärkta cykelbanor in till city. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration