Marmorgatan 11, 11tr

Marmorgatan 11, 11tr


Södermalm— Stockholm

Marmorgatan 11, 11tr



Södermalm— Stockholm

Ljus 1a med balkong och svårslagen utsikt!

Med utsikt över taktoppar, Tantolundens trädkronor, broar och Årstavikens glittrande vattendrag så är denna bostad välplacerad i huset. Här finns goda sociala ytor i form utav det stora allrummet med plats för matplats, säng, soffa och mediamöbel eller förvaringsmöbler. Bostaden upplevs väldigt ljus tack vare de stora fönstren och glaspartierna i balkongdörren, utanför har ni utrymme för två stolar, ett bord och planteringar. Här kan ni följa solnedgången då den passerar ner i horisonten. Arbetsköket är kvadratsmart planerat med flertalet över- och underskåp samt hyllplan. Ett fönster gör det möjligt att lufta vid matlagning, utanför ser ni Norra Tornen sträcka på sig flera kilometer bort. Hemmets hall har kvar de klassiska garderobsskåpen till vänster om entrén som bidrar till mycket god förvaring, ni har även avhängning till höger via krockar och hatthylla. Badrummet är ljust och fräscht med vitkaklade väggar och svart klinker på golv samt duschvägg. Här finns utrymme för en tvättmaskin. Till bostaden hör ett vindsförråd.

Brf Marmorlunden är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av totalt 206st lägenheter varav 185st av dessa är upplåtna med bostadsrätt och 21st är hyresrätter. Dessa anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt. Föreningen har en vind som för närvarande används som förrådsutrymme (det finns även förråd på källarplan), men det har diskuterats att om ombildning skulle ske hade man även kunnat bygga en takterass med Söders bästa utsikt som alla medlemmar skulle kunna få utnyttja. Garageplatser och parkeringsplatser finns att hyra i föreningen.

Marmorgatan 11 är belägen i lugna kvarter med närhet till vackra promenadstråk längs Årstaviken året om, den grönskande Tantolunden är populär mötespunkt sommartid och den stora skridskobanan på Zinken vintertid. Både Södra Station med bra buss- och pendelförbindelser och Zinkensdamms eller Maria Torgets T-bana är en kort promenad bort. Nära Södermalms puls med biografer, restauranger och butiker på Götgatan, även närhet till trendiga Hornstull med mängder av barer och restauranger. Grönområde direkt utanför porten med promenadstråk och elbelysta löparspår.

Välkomna på visning!


Boarea
29 kvm
Avgift
2 300 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
11 av 17 (Hiss finns)
Såld
2021-10-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.