Marmorgatan 11

Marmorgatan 11

Slutpris

3 750 000 kr


Södermalm / Marmorlunden— Stockholm

Marmorgatan 11


Slutpris
3 750 000 kr

Södermalm / Marmorlunden— Stockholm

Hörntvåa med balkong där avgiften snart sänks!

Hörntvåa (möjlig 3:a) med balkong omgiven av grönska i en förening där avgiften snart sänks till 3547kr! Bostaden är socialt planerad med rymliga rum och balkong med mycket sol under dagen. Hallen har både avhängning och förvaring till höger om entrén, härifrån får ni en bra överblick över bostaden. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier samt glaspartierna i balkongdörren. Här finns utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, bokhylla och andra trivselmöblemang. Balkongen är mot den trädbetäckta gården invid fastighetens entré. Här har ni en trivsam trall på golvet och en markisväv som hindrar blåst. Balkongen erbjuder yta för utemöbler och växter. Det fullutrustade köket har gott om utrymme för en större matplats invid det stora fönsterpartiet. Här har ni allt ifrån bra arbetsytor och förvaring till diskmaskin och vinkyl. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng, sängbord samt arbetsplats. Intill ingången finner i två inbyggda garderober som ger rikligt med förvaring. Badrummet har tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Till bostaden hör ett källarförråd.

Brf Marmorlunden är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av totalt 206st lägenheter varav 187st av dessa är upplåtna med bostadsrätt och 19st är hyresrätter, dessa anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt. Föreningen har en vind som för närvarande används som förrådsutrymme (det finns även förråd på källarplan), men det har diskuterats att om ombildning skulle ske hade man även kunnat bygga en takterass med Söders bästa utsikt som alla medlemmar skulle kunna få utnyttja. Garageplatser och parkeringsplatser finns att hyra i föreningen. Avgifterna skall sänkas 1a april med 12 %.

Marmorgatan 11 är belägen i lugna kvarter med närhet till vackra promenadstråk längs Årstaviken året om, den grönskande Tantolunden är populär mötespunkt sommartid och den stora skridskobanan på Zinken vintertid. Både Södra Station med bra buss- och pendelförbindelser och Zinkensdamms eller Maria Torgets T-bana är en kort promenad bort. Nära Södermalms puls med biografer, restauranger och butiker på Götgatan, även närhet till trendiga Hornstull med mängder av barer och restauranger. Grönområde direkt utanför porten med promenadstråk och elbelysta löparspår.

Välkomna på visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
4 031 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
NB (Hiss finns)
Såld
2022-03-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.