Närkesgatan 2, 2 tr

Närkesgatan 2, 2 tr

Slutpris

5 450 000 kr


Södermalm / Nytorget / SoFo— Stockholm

Närkesgatan 2, 2 tr


Slutpris
5 450 000 kr

Södermalm / Nytorget / SoFo— Stockholm

Balkong i soligt läge - Öppen spis - Låg avgift - Solid förening

Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för visning!
Varmt välkomna till den här 1920-tals pärla med öppen spis! Här har du chansen till att skapa ditt drömboende med en lägenhet som ligger på ett av Södermalms bästa lägen precis invid Nytorget.

Bostaden har en optimal genomgående planlösning. Här har du högt i tak och originaldetaljer såsom vacker stuckatur, fiskbensparkett, brädgolv, höga golvsocklar och en öppen spis som är eldningsbar. Direkt när du kommer in möts du av den välkomnande inre hallen där öppna spisen finns. Hallen är helt möblerbar. Rymligt vardagsrum med fönster med djup fönsternisch och spröjsat glas som vetter mot lugna och enkelriktade Närkesgatan. Här ryms det större soffgrupp, byrå och annan önskvärd trivselinredning. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, garderob och annat möblemang. Härifrån nås balkong mot föreningens fantastiska innergård. Fullutrustat kök i ljusa toner med goda förvaringsmöjligeheter. Helkaklat badrum med badkar. Förvaringsmöjligheter finns i bostadens två klädkammare.

Äkta bostadsrättsförening som upplåter 95 lägenheter med bostadsrätt samt fyra lägenheter och 12 lokaler med hyresrätt. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2020 och sträcker sig fram till 2050. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Fullvärdeförsäkring finns via Brandkontoret. Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen.

Ypperligt toppläge invid SoFo, som präglas av vackra fastigheter, trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Några guldkorn som inte bör missas är Urban Deli och Pom och Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. Direkt närhet till Skånegläntan - attraktiv parklek för barnfamiljer. För den träningsintresserade finns SATS Sofo och Friskis & Svettis Skrapan. Flertalet välsorterade livsmedelsbutiker finns i närområdet, t.ex. ICA Nära Bonden, ICA Supermarket Medborgarplatsen och Lidl. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar och en promenad bort finns tunnelbanans gröna linje vid Medborgarplatsen och Skanstull. Goda parkeringsmöjligheter i närområdet med flertalet garage och bra gatuparkering.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
2 250 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-06-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Närkesgatan såldes av oss 2022-06-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Närkesgatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.