Nina Einhorns Gata 10, 2tr / Hagastaden / Stockholm

Välplanerad 2:a med balkong i hållbar förening, i moderna Hagastaden!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 610 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 10 (Hiss finns)
Såld
2019-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nina Einhorns Gata såldes av oss 2019-03-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Nina Einhorns Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en genomtänkt 2:a med påkostade materialval i hållbar förening, i nya stadsdelen Hagastaden. Bostaden är väldisponerad, har balkong i trevligt österläge samt genomgående estetiskt tilltalande materialval. Här finns ett luftigt vardagsrum i delvis öppen planlösning med köket och med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Utgång till balkongen som vetter mot innergården och ligger i skönt österläge. Det eleganta köket har mycket bra förvaring och arbetsyta i sten samt är kryddad med all maskinell utrustning man kan önska. Sovrummet är rofyllt och har plats för dubbelsäng. Stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Mycket god förvaring i såväl flertalet garderober som källarförråd. Till bostaden hör ett abonnemang och femårigt medlemskap i föreningens bil-pool. Du kan helt enkelt hyra bil i föreningen när du önskar. Här är ett hem som är lätt att tycka om!

Här bor du i Stockholms nyaste och fräschaste stadsdel som med sitt läge i innerstan och närhet till i oasen Hagaparken, blir helt oemotståndligt. Framsidan av kvarteret vetter mot Norra Stationsgatan och baksidan mot Norra Stationsparken som kommer leda hela vägen fram till Hagaparken. Det här blir perfekt för joggingturer, barnvagnspromenader och övningskörning med trehjuling. Stadsdelen kommer ha en mångfald av butiker, restauranger och caféer samt härlig citypuls - precis som en modern och levande stadsdel ska ha. Här får du också utmärkta kommunikationer med tunnelbanans nya gula linje med station Hagastaden bokstavligt talat runt knuten.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration