Nordenflychtsvägen 64, 10tr / Kungsholmen / Hornsberg / Stockholm / STOCKHOLM

Exklusiv arkitektritad lägenhet med balkong mot lugn innergård och 3,5 m i takhöjd!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
1 329 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
10 av 13 (Hiss finns)
Såld
2017-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nordenflychtsvägen såldes av oss 2017-10-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Nordenflychtsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Hornsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga där minsta detalj är genomtänkt! Lägenheten erbjuder en öppen planlösning vilket skapar en social känsla mellan vardagsrum och kök. Sovdelen ligger avskild och ger dig möjlighet att få undan sängen. Den väl tilltagna balkongen öppnas med pardörrar och vetter mot föreningens lugna innergård. Lyxigt helkaklat badrum med badkar, torktumlare och tvättmaskin. Genomgående golvtiljor i vitpigmenterad ask och sobra toner på väggarna. I hall och kök ligger mönstrade cementplattor på golv.
Lägenheterna är arkitektritade med noga utvalda materialval för att skapa en urban och industriell känsla. Föreningen har en takterass om 300kvm för medlemmarna att nyttja samt en bil- och båtpool. Föreningen godkänner även juridisk person med fri andrahandsuthyrning!

Hornsberg på Västra Kungsholmen är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden. Sommartid kryllar området av människor i alla åldrar som solar och badar. Restaurangtips är populära Lilys Burger, Primo Ciao Ciao och Piren.

Accepterat pris 4.000.000kr
Ring mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration