Norr Mälarstrand 56, 1tr / Kungsholmen / Stockholm

Välplanerad med bevarade 30-tals detaljer.

Slutpris
4 750 000 kr
Referensnummer
103 721
Boarea/biarea
86/4 kvm
Avgift
3 106 kr/mån
Såld
2014-06-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norr Mälarstrand 56, 1tr såldes av oss 2014-06-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett av Kungsholmens mest attraktiva kvarter finner ni denna tilltalande trea med en underbar atmosfär. Ett modernt boende med bevarade klassiska 30-tals detaljer såsom en luftig takhöjd på 2,7 meter, delvis stuckaturer i tak, spegeldörrar och ett bevarat serveringsskåp.

Kök och vardagrum i delvis öppen planlösning med ett gediget ljusinsläpp från generösa fönster, vitlaserad vacker fiskbensparkett i ek och ljusa ytskikt. Två sovrum med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt lyxigt duschrum och en seperat gästtoalett med kakel och klinker i ett skimrande utförande, renoverade år 2010. Ljus och rymd på generösa 86 + 4 kvm med delvis med spotlights i tak och sjöglimt från alla fönster.

Bo bekvämt på representativa ytor med service, kommunikationer, nöjen och shopping inom gångavstånd från porten. Absolut närhet till vackra promenadstråk längs med Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens glittrande vatten.

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.