Norr Mälarstrand 56, 1tr

Norr Mälarstrand 56, 1tr

Slutpris

4 750 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Norr Mälarstrand 56, 1tr


Slutpris
4 750 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad med bevarade 30-tals detaljer.

I ett av Kungsholmens mest attraktiva kvarter finner ni denna tilltalande trea med en underbar atmosfär. Ett modernt boende med bevarade klassiska 30-tals detaljer såsom en luftig takhöjd på 2,7 meter, delvis stuckaturer i tak, spegeldörrar och ett bevarat serveringsskåp.

Kök och vardagrum i delvis öppen planlösning med ett gediget ljusinsläpp från generösa fönster, vitlaserad vacker fiskbensparkett i ek och ljusa ytskikt. Två sovrum med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt lyxigt duschrum och en seperat gästtoalett med kakel och klinker i ett skimrande utförande, renoverade år 2010. Ljus och rymd på generösa 86 + 4 kvm med delvis med spotlights i tak och sjöglimt från alla fönster.

Bo bekvämt på representativa ytor med service, kommunikationer, nöjen och shopping inom gångavstånd från porten. Absolut närhet till vackra promenadstråk längs med Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens glittrande vatten.

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén!


Referensnummer
103 721
Boarea/biarea
86/4 kvm
Avgift
3 106 kr/mån
Såld
2014-06-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.