Norr Mälarstrand 68, 1 tr

Norr Mälarstrand 68, 1 tr

Slutpris

7 950 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Norr Mälarstrand 68, 1 tr


Slutpris
7 950 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Snygg och modern trea, öppen spis och balkong med utsikt mot Riddarfjärden!

Varmt välkomna till en trivsam trea i toppskick med balkong och öppen spis! Lägenheten präglas av bevarad charm såsom genomgående vacker fiskbensparkett, spegeldörrar, stilrena elementskydd, generös takhöjd samt en fungerande öppen spis. Ljus och rymlig hall med avhängningsmöjligheter och bra förvaring i inbyggd garderob direkt i anslutning. Vidare nås vardagsrummet med mycket rymd och utgång till balkongen som vetter mot innergården och har fin utsikt mot Riddarfjärden. Köket är toppmodernt och är fullt maskinellt utrustad. Här återfinns bänkskiva i Carraramarmor samt generöst utrymme för matbord intill den charmiga öppna spisen. Två bra sovrum där båda har plats för dubbelsäng och förvaring. Lyxigt badrum med Carraramarmor på golv, inrett med vägghängd wc, dusch samt tvättmaskin. En perfekt planerad trea med smakfulla materialval, renoverad till toppskick!

Här bor du på ett lugnt läge med närhet till Norr Mälarstrands glittrande vatten och ett stort utbud av trevliga restauranger vid Kungsholms torg. Utmärkta kommunikationer med flertalet bussar och Rådhusets blå tunnelbanelinje som tar dig in till city på ett par minuter.

Välkommen på visning!


Boarea
86 kvm
Avgift
3 262 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-02-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.