Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Norr Mälarstrand 18, 1/2 tr

Fantastisk 4,5:a på Norr Mälarstrand med egen garageplats!

Varmt välkomna till en mycket elegant bostad, unik i sitt slag, belägen på Norr Mälarstrand 18, på bästa läge mellan Stadshuset och Kungsholmstorg! Här kan ni njuta av Mälarens glittrande vatten direkt från sängen när ni vaknar i två av de totalt tre sovrummen. När ni kliver in genom entrén välkomnas ni av den ljusa hallen med tillhörande toalett. Därefter finner ni den inre hallen som ger er möjlighet att möblera fritt. Det stora vardagsrummet har gott om plats för sociala och trevliga stunder och här får ni plats med ett väl tilltaget matbord samt en stor soffgrupp framför den öppna spisen. De välbevarade och tidstypiska målningarna ger våningen karaktär ihop med takstuckaturer och den vackra fiskbensparketten. Förvaring finns det gott om i tre walk in closets samt i flertalet garderober. I master bedroom bjuder fönstret på härlig utsikt genom fönstret och här finns plats för dubbelsäng med sängbord samt andra möblemang. Från master bedroom kliver ni in i det lyxiga badrummet där det skådas inbyggt badkar, regndusch med glasvägg, handfat, stor spegel och wc-stol. Från köksfönstret ser du ut över föreningens innergård. Här kan ni laga mat tillsammans, eller om ni inte vill det, varför inte ta några minuters promenad till välsmakande Mäster Anders, Trattorian eller Izakaya Lokal? Utöver detta har ni även egen garageplats och en låg avgift. Ett riktigt elegant guldkorn! Känn er som hemma!

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen
Norr Mälarstrand 18, 1/2 tr
Slutpris: 12 850 000 kr
Boarea: 140 kvm
Avgift: 3 382 kr/mån
Driftkostnad: 950 kr/mån
Rum: 4,5 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Norr Mälarstrand