Norr Mälarstrand 18, 1/2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Fantastisk 4,5:a på Norr Mälarstrand med egen garageplats!

Slutpris
12 850 000 kr
Boarea
140 kvm
Avgift
3 382 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norr Mälarstrand såldes av oss 2017-03-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norr Mälarstrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en mycket elegant bostad, unik i sitt slag, belägen på Norr Mälarstrand 18, på bästa läge mellan Stadshuset och Kungsholmstorg! Här kan ni njuta av Mälarens glittrande vatten direkt från sängen när ni vaknar i två av de totalt tre sovrummen. När ni kliver in genom entrén välkomnas ni av den ljusa hallen med tillhörande toalett. Därefter finner ni den inre hallen som ger er möjlighet att möblera fritt. Det stora vardagsrummet har gott om plats för sociala och trevliga stunder och här får ni plats med ett väl tilltaget matbord samt en stor soffgrupp framför den öppna spisen. De välbevarade och tidstypiska målningarna ger våningen karaktär ihop med takstuckaturer och den vackra fiskbensparketten. Förvaring finns det gott om i tre walk in closets samt i flertalet garderober. I master bedroom bjuder fönstret på härlig utsikt genom fönstret och här finns plats för dubbelsäng med sängbord samt andra möblemang. Från master bedroom kliver ni in i det lyxiga badrummet där det skådas inbyggt badkar, regndusch med glasvägg, handfat, stor spegel och wc-stol. Från köksfönstret ser du ut över föreningens innergård. Här kan ni laga mat tillsammans, eller om ni inte vill det, varför inte ta några minuters promenad till välsmakande Mäster Anders, Trattorian eller Izakaya Lokal? Utöver detta har ni även egen garageplats och en låg avgift. Ett riktigt elegant guldkorn! Känn er som hemma!

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration