Norr Mälarstrand 94, 3 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ljus och trevlig 1,5:a med balkong, i toppläge på Norr Mälarstrand!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 129 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-08-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norr Mälarstrand såldes av oss 2019-08-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norr Mälarstrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och trevlig 1,5:a med balkong, i toppläge på Norr Mälarstrand! Bostaden har vackra egenskaper som stora fönsterpartier, fiskbensparkett samt härlig balkong i skönt västerläge och som vetter mot grönska. I det ljusa och luftiga vardagsrummet ryms såväl soffgrupp som sovavdelning. Behöver man en arbetshörna finns en perfekt plats i hallens förlängning. Köket har utmärkt förvaring bakom vita fronter och matplats för 4-6 personer. Lägenheten har genomgående bra förvaring i två garderober med överskåp i hallen och tillhörande generöst källarförråd. Bostaden tillhör en trevlig, välskött och kostnadsmedveten förening som också har en stor gemensam takterrass med strålande utsikt över Rålambshovsparken, Västerbron och Riddarfjärden. Föreningen har även en gästlägenhet som kan hyras av vänner och bekanta på besök.

Nedanför lägenheten ligger Rålambshovsparken och Norr Mälarstrands populära strandpromenad och joggingstråk längs med vattnet. Bostaden ligger centralt på Kungsholmen med en kort promenad från Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, caféer och restauranger samt bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar, bland annat innerstadslinjerna 1, 3 och 4.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.