Norr Mälarstrand 68, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Vacker våning i högt läge - fantastiskt frontläge & slående utsikt över Riddarfjärden!

Slutpris
10 725 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
4 147 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norr Mälarstrand såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norr Mälarstrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett av Kungsholmens absolut bästa lägen har ni denna pampiga våning i representativ fastighet på Norr Mälarstrand! Bostaden har alla egenskaper man kan önska - frontläge mot Riddarfjärden, balkong och öppen spis. Med bevarade detaljer som fiskbensparkett som löper genom merparten av rummen och stuckatur får våningen klassisk känsla och charm. Fönster i två väderstreck och generösa sällskapsytor med mycket rymd gör bostaden luftig och ljus. Balkongen ligger i ett perfekt solläge med slående utsikt mot Riddarfjärden. Här bor man med ett mycket eftertraktat läge på Kungsholmen!

Här bor ni intill Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. Ett rikt utbud av restauranger såsom Orangeriet, Mälarpaviljongen, Petite France samt Eriks Basar som är ett välkommet tillskott på Hantverkargatan. Nära såväl Fridhemsplan samt Kungsholmstorg.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kungsholmen

Bebyggelsen på Kungsholmen är en blandning av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud i alla prisklasser och svårslagen shopping. Här bor man mitt i i stan med kort avstånd till fantastiska strandpromenader i alla väderstreck och flertalet lummiga parker. Kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar.

Familjeliv

I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.