Norra Agnegatan 38, 2 tr

Norra Agnegatan 38, 2 tr

Slutpris

6 175 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Norra Agnegatan 38, 2 tr


Slutpris
6 175 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Sekelskifte - Attraktivt läge - Balkong - Många bevarade originaldetaljer

Varmt välkommen till en lägenhet som bjuder på härlig sekelskiftes karaktär med fina furutiljor på golven som är ljust betsade, högt i tak samt stora fönster med djupa fönsterbänkar och speglade dörrar. vardagsrummet har utgång via dubbla glasade pardörrar till balkongen och rummet rymmer sällskapsdel och ett stort middagsbord. Köket är stilrent renoverat och ger dig mycket bra förvaring i vita över- och underskåp samt en generös arbetsyta. Fullt maskinellt utrustat med integrerade vitvaror och en liten matgrupp. Det mysiga sovrummet möblerar du med dubbelsäng och längs med ena väggen finns en garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och utrustat med takdusch samt har infällda spotlights i taket. Två klädkammare ger utmärkta förvaringsmöjligheter.

På Norra Agnegatan 38 flyttar du in i en ytterst välskött fastighet och i Brf med låg belåning och mycket god ekonomi. Till lägenheten hör ett separat förråd.

Du bor med ett ytterst centralt och lugnt gårdsläge med gångavstånd till City och T-Centralen med Arlanda Express. I din absoluta närhet finns ett rikt utbud av restauranger, all tänkbar service och shopping. På samma gata ligger bland annat den populära restaurangen Agnes samt Tabbouli och Texas Longhorn. Kommunikationerna är oslagbara med såväl 1:ans och 56:ans buss som stannar strax utanför dörren eller om du väljer att ta en kort promenad till T-Centralen eller Rådhusets tunnelbana. Du når snabbt vackra Rådhusparken samt Norr Mälarstrand och Kungsholms Strands lummiga promenad- och löparspår som tar dig runt om Kungsholmen.


Boarea
60 kvm
Avgift
2 200 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-08-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Norra Agnegatan såldes av oss 2020-08-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norra Agnegatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.