Norrbackagatan 23, vån 7

Norrbackagatan 23, vån 7

Slutpris

3 050 000 kr


Vasastan— Stockholm

Norrbackagatan 23, vån 7


Slutpris
3 050 000 kr

Vasastan— Stockholm

Vind med fullskaligt kök och utsikt över takåsar samt himmel!

Accepterat pris! Vind med 29kvm golvyta, fullskaligt kök och utsikt över takåsar samt himmel! En riktig drömlägenhet med slipad fiskbensparkett, takkupor med makalös sikt och ett stilrent kök med carraramarmor samt maskiner ifrån bl.a. Gaggenau. Här finns även diskmaskin och vinkyl. Hallen har gott om förvaring via en inbyggd garderobsvägg samt avhängning via krokar direkt till vänster om entrén. Köket är i öppen planlösning till vardagsrummet som badar i ett vackert ljusflöde ifrån stora fönsterpartier. Här finns yta för soffa, mediamöbel och matplats. I änden av rummet finner ni sovalkoven som är avskilt belägen med plats för en dubbelsäng. Badrummet är smakfullt designat i grå marmor och har förberetts för tvättmaskin.

Brf Nya Skålen 20 är en äkta bostadsrättsförening som omfattar 92st bostadsrätter, 23st hyresrätter (dessa anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt), 3st hyresrättlokaler samt 1st lokal om 35-40 kvm som hyrs ut till medlem. Föreningen har även 51st garageplatser. Medlemmar har tillgång till en trevlig innergård, en gemensam tvättstuga, bastu och cykelställ på gården. Föreningen har mycket dolda tillgångar och stora intäkter ifrån hyresgäster av lokaler, lägenheter samt garage. Idag är avgifterna förmånliga och det finns heller inga beslutade avgiftsförändringar (uppgift kontrollerad med styrelsen 2022-06-10).

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Några guldkorn som inte bör missas är Raw, Mellqvist kaffebar, Mellow och Café Levinskys. Ta en promenad över till Fridhemsplan via St:Eriksbron och shoppa i populära Västermalmsgallerian. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
25/4 kvm
Avgift
1 807 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-08-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.